Duurzaam Hoonhorst

Carnaval Hoonhakkers 2016

Zondag 07 Februari 2016

Hieronder vind je het programma 2016 van de Hoonhakkers:
Optocht en gezinscarnaval

Traditiegetrouw wordt er op zondagmiddag in ons Hakkersdonk een carnavalsoptocht gehouden voor alle leeftijden. Zeker niet de grootste optocht van de regio, maar wel prijzenswaardig dat een klein dorp als Hoonhorst dit nog elk jaar met succes kan organiseren. Toch iets waar we trots op zijn en graag in ere willen houden. En de creaties die aan de start verschijnen verrassen ons elk jaar weer. Chapeau!

Voor verenigingen uit het dorp is het ook de uitgelezen kans om de vereniging eens op een andere manier onder de aandacht van de mensen te brengen, wat zorgt voor meer draagvlak en bekendheid.

HET THEMA “Oale meuk is leuk” LEENT ZICH UITSTEKEND VOOR LUDIEKE (EN DUBBELZINNIGE) TEKSTEN EN CREATIES!!

Ga alvast brainstormen met je familie, vrienden, buren, teamgenoten of in je eentje, hoe verkleed te gaan en schrijf je in via optocht@hoonhakkers.nl  Aansluitend aan de optocht zal het gezinscarnaval losbarsten in onze Residentie Zaal Kappers, waar aan het einde van de middag ook de prijsuitreiking van de optocht zal plaats vinden. Naast de gebruikelijke prijzen hebben we dit jaar een orginaliteitsprijs gesponsord door: Jumbo Kamphuis Dalfsen. Een waardebon t.w.v. 250 euro !!!

« Terug naar de agenda