Duurzaam Hoonhorst

Carnaval: kindermiddag en jeugdsoos

Vrijdag 01 Maart 2019


Vrijdag 1 maart - Kindermiddag

Alle kinderen van PSZ de smurfen en groep 1t/m 6 van de St Cyriacus- en de Baron van Dedemschool zijn van harte uitgenodigd voor de Carnavalsmiddag op vrijdag 1 maart.

Deze middag is geheel gratis en het drinken en de versnaperingen worden aangeboden door de Hoonhakkers. Met het thema “de Hoonhakkers bint de besten van het Wilde Westen” gaan we met

zijn allen gezellig knutselen en zal er onder begeleiding een dansje worden ingestudeerd. Uiteraard mag de polonaise niet ontbreken. Jeugdprins Ruben en zijn adjudanten Wesley & Youri lopen voorop!

Het belooft een leuke middag te worden met veel plezier en vertier. Kom het dus meemaken op 1 maart. De kindermiddag duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Ouders/verzorgers zijn ook van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen.

Vrijdag 1 Maart - Jeugdsoos

Dit jaar zijn zowel groep 7 als groep 8 welkom bij het Carnavalsfeest van de jeugdsoos, samen met de middelbare school leerlingen.

Prinses Claudia en Jeugdprins Ruben zullen het feest in onze eigen residentie Kappers officieel openen en samen met de Raad van Elf voorgaan in de polonaise, alvorens zij afreizen naar de

feestavond van de Piepenplassers in Vilsteren.

Geheel volgens traditie zal er op ludieke wijze een beroep worden gedaan op de algemene kennis van deze tieners door middel van een Quiz. Neem je smartphone mee als je deze hebt. Bereid je goed voor want er zijn leuke prijzen te winnen!

Thema van de feestavond is zoals jullie wellicht al weten “de Hoonhakkers bint de besten van het Wilde Westen” Het feest begint om 19:00 uur in onze residentie Kappers en duurt tot ongeveer 21:30.

Er is deze avond geen entree en opgave is niet verplicht. Iedereen krijgt wat te drinken en een zakje chips aangeboden. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Tot snel!!!!!!

« Terug naar de agenda