By Mölle verhuist naar nieuwe Studio in Dalfsen

By Mölle verhuist naar nieuwe Studio in Dalfsen

By Mölle verhuist naar nieuwe Studio in Dalfsen

Met ingang van aanstaande zaterdag 18 februari 2017 verhuist By Mölle naar een nieuwe Studio in Dalfsen. Van de molen van Fakkert in Hoonhorst waar By Mölle vijf jaar geleden begon naar een lichte ruime Studio aan de Koesteeg 9 in Dalfsen.

Hier maakt By Mölle met een klein team mooie duurzame basics voor in huis. Dit varieert van handgemaakt linnen bedtextiel tot ambachtelijk keramiek, puur linnen gordijnen, tapijten van wol en hennep en meubels gemaakt van natuurlijke materialen. “We zijn ontzettend blij met onze nieuwe Studio in Dalfsen. De complete By Mölle collectie is hier te zien en te koop. Zo kan iedereen ervaren hoe fijn natuurlijke, duurzame materialen zijn. Ook voor woonadvies en inspiratie kun je voortaan in onze Studio terecht”.

By Mölle is een jong Nederlands woonlabel dat zowel online als in meer dan 100 winkels wereldwijd wordt verkocht. De Studio in Dalfsen is de thuisbasis, hier wordt de collectie bedacht en gemaakt. “Mölle betekent molen in Sallands dialect. De romantiek van ‘Leven van de wind’, is inspiratiebron voor onze Slow Living collectie. Mooie, milieuvriendelijke ontwerpen van hoge kwaliteit, gemaakt met respect voor de aarde. Niet alleen mooi, maar ook comfortabel, zacht en sterk. By Mölle werkt met ambachtelijke Europese spinnerijen en weverijen. De ongeverfde wol voor de plaids komt van schapen uit Scandinavië. Het vlas voor de linnen collectie groeit langs de Europees Atlantische kust. En we recyclen oude spijkerbroeken voor nieuwe plaids en kussens”.

Adres

Koesteeg 9 in Dalfsen 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 -17:00

Voor meer informatie: www.bymolle.com

« Terug naar nieuws