Programma Carnaval Hoonhakkers 2016

Programma Carnaval Hoonhakkers 2016

Programma Carnaval Hoonhakkers 2016

Hieronder vind je het programma 2016 van de Hoonhakkers:

30 januari – Carnavalsviering Zaterdagavond: 30 januari om 19.00 uur zullen Prinses Sandra de 1e met haar Raad van Elf en Jeugdprins Milan met zijn adjudanten Sven en Tom hun opwachting maken in de st. Cyriacuskerk voor een viering in carnavalsstijl.

 Pastoor Noordink is wederom voorganger en we weten uit ervaring dat hij dergelijke vieringen geweldig, maar ook zeker stijlvol kan leiden. Het gemengd koor zal deze viering muzikaal/vocaal begeleiden en we zouden het leuk vinden als er zoveel mogelijk kinderen verkleed naar de kerk toe komen.

4 februari – 50+ Carnaval
Donderdag 4 februari 2016 om 20:00uur gaan we samen met de voetjes van de vloer! Ja u leest het goed: Donderdagavond. Of u nu alleen, met buurvrouw of buurman of als team komt, 50+ carnaval met de Hoonhakkers is een van de leukste avonden! Het thema van carnaval 2016 is “Oale meuk is leuk”, dus het zal niet moeilijk zijn om een geschikte outfit te vinden; alles kan. Geheel in stijl met het thema gaan we deze gezellige avond de strijd aan met elkaar met typische ‘Oud Hollandsche spelen’. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte voor muziek, een babbeltje, een hapje en drankje. Doe mee, kom lachen en laat u eventueel brengen en halen door onze Hoonhakkers taxi. De avond begint om 20:00 uur en zal ongeveer rond 22:30 uur eindigen. De entree is gratis en uiteraard zijn alle 50 plussers van harte welkom!

5 februari – Kindermiddag (PSZ de Smurfen+grp 1 t/m 7 St Cyriacus/Baron v Dedem)
Wij als Carnavalsvereniging de Hoonhakkers willen dit jaar ook alle kinderen van de peuterspeelzaal “de Smurfen” uitnodigen voor de kindermiddag. Deze wordt gehouden op vrijdag 5 februari 2016 en is geheel gratis. Er wordt voor ranja en een versnapering gezorgd en er zijn leuke activiteiten te beleven. Er worden geheel in stijl met het thema van carnaval 2016 ‘Oale meuk is leuk’, spelletjes gespeeld in Oud Hollandsche stijl. Voor de aller kleinsten is er een ballonnenclown en hebben we een uniek ballenzwembad. U bent als ouder/begeleider ook van harte welkom om dit kinderfeest bij te wonen. Om de kinderen alvast in de stemming te laten komen, mogen ze de kleurplaat inkleuren en meenemen naar de kindermiddag. Er zijn leuke prijzen te winnen met de kleurwedstrijd, maar ook voor de mooist verklede jongen en meisje is er een prijs. De middag start om 14:00 uur in de zaal van onze Residentie Kappers en zal tot 16:00 uur duren. Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten op de kindermiddag. Opgave is niet nodig en de entree is gratis.

5 februari – Jeugdsoos
Ook dit jaar is groep 8 van harte welkom om het carnavalsfeest voor de jeugd van de jeugdsoos bij te wonen, samen met de middelbare school leerlingen. De Prinses en Jeugdprins zullen het feest in onze eigen Residentie officieel openen en samen met de Raad van Elf voorgaan in de polonaise, alvorens Prinses Sandra met haar gevolg zal afreizen naar de feestavond van de Piepenplassers in Vilsteren. Geheel volgens traditie zal er op ludieke wijze een beroep worden gedaan op de algemene kennis van deze tieners door middel van een Quiz. Wat deze quiz exact inhoud gaan we nu nog niet verklappen, maar er zijn wel leuke prijzen mee te winnen. Thema van de feestavond met de Hoonhakkers is: ‘Oale meuk is leuk’ Het feest begint om 19.00 u in Residentie Kappers en duurt tot ± 22.00 u. Opgave is niet nodig en de entree is gratis. Bovendien krijgt iedereen wat te drinken en een zakje chips aangeboden.

6 februari –´Oale meuk is leuk´ fuif
De zaterdagavond in onze residentie Zaal Kappers is ondertussen uitgegroeid tot een zeer gezellig avond met veel geouwehoer, zeer leuke sfeer en verrassende outfits. Ook dit jaar zal DJ Eric Witteveen de plaatjes weer aan elkaar praten en mixen. Met als thema “Oale meuk is leuk” belooft de zaterdag avond een oergezellige ouderwetse fuif te worden. DJ Eric Witteveen is een professionele allround DJ. Door zijn ruime ervaring in Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Discotheken, Feesttenten, Evenementen en verjaardagen weet hij met zijn enthousiasme, interactie met publiek en entertainment, van elk feest een onvergetelijk gebeuren te maken. Daarnaast zullen "Die Tolle Leute" optreden. Al jarenlang een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en de apres ski. Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Hamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle leute komen gaat het dak eraf. Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied. De beste Schlagers, apres ski knallers, en Oktoberfest hits vullen het repertoire van Die Tolle leute en hun overdosis enthousiasme gecombineerd met heel veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

De Oale meuk is leuk fuif begint om 21.00 uur en de entree is slechts € 5,-. Ben je nog geen 18 ? Dan heb jij even geluk, want dan is de entree voor jou helemaal gratis !

7 februari – Optocht en gezinscarnaval

Traditiegetrouw wordt er op zondagmiddag in ons Hakkersdonk een carnavalsoptocht gehouden voor alle leeftijden. Zeker niet de grootste optocht van de regio, maar wel prijzenswaardig dat een klein dorp als Hoonhorst dit nog elk jaar met succes kan organiseren. Toch iets waar we trots op zijn en graag in ere willen houden. En de creaties die aan de start verschijnen verrassen ons elk jaar weer. Chapeau!

Voor verenigingen uit het dorp is het ook de uitgelezen kans om de vereniging eens op een andere manier onder de aandacht van de mensen te brengen, wat zorgt voor meer draagvlak en bekendheid.

HET THEMA “Oale meuk is leuk” LEENT ZICH UITSTEKEND VOOR LUDIEKE (EN DUBBELZINNIGE) TEKSTEN EN CREATIES!!

Ga alvast brainstormen met je familie, vrienden, buren, teamgenoten of in je eentje, hoe verkleed te gaan en schrijf je in via optocht@hoonhakkers.nl  Aansluitend aan de optocht zal het gezinscarnaval losbarsten in onze Residentie Zaal Kappers, waar aan het einde van de middag ook de prijsuitreiking van de optocht zal plaats vinden. Naast de gebruikelijke prijzen hebben we dit jaar een orginaliteitsprijs gesponsord door: Jumbo Kamphuis Dalfsen. Een waardebon t.w.v. 250 euro !!!

De start van de optocht is om 13.30 uur vanaf het dorpsplein.

« Terug naar nieuws