Any Fitness: Fitness in Hoonhorst is een feit!

Any Fitness: Fitness in Hoonhorst is een feit!

Any Fitness: Fitness in Hoonhorst is een feit!

Op de enquête over een fitnessruimte in Hoonhorst heb ik veel positieve reacties mogen ontvangen. Veel mensen hebben laten weten hiervan gebruik te willen maken. Super!! Any Fitness in Hoonhorst kan dus doorgaan, de toestellen staan zelfs al in Kulturhus De potstal!
Hierbij wil ik Stichting de Potstal bedanken dat ik dit concept, het sporten op uitgeleende fitness apparatuur, mag starten.

Concept
Het concept is een non-profit Fitness Studio. Ikzelf heb veel passie voor sport en wil dit graag overbrengen naar anderen om zo iedereen aan het sporten te krijgen om gezond en fit te blijven. Ik doe dit op geheel vrijwillige basis. Ik (en hopelijk in de toekomst samen met 2-3 andere begeleiders), zal de sporters (vanaf 21 jaar) begeleiden en corrigeren waar ik kan. Het trainen in de ruimte in de Potstal is dus puur op eigen risico!

Mogelijkheid tot trainen is: Any Fitness Hoonhorst, locatie Kulturhus De Potstal, 1ste verdieping - Elke woensdagavond 19:00-20:00 uur - Elke donderdagmorgen 9:00- 10:00 uur - Prijs: strippenkaart 10x 1 uur voor €25,- (maand januari voor € 20,-)

Open huis
8 januari vanaf 14:00 (tijdens Snertloop) Tijdens de Snertloop op 8 januari houdt Any Fitness Open Huis. Er is dan mogelijkheid om de ruimte te bezichtigen en de apparaten uit te proberen. Ook Stephanie van Salus (diëtiste) zal hierbij aanwezig zijn voor evt. vragen om naast het sporten verantwoord af te vallen. Tevens kan men die middag de strippenkaart van 10x aanschaffen voor € 20,- (tot 31 jan., daarna €25,-)

Samenwerking
De bedoeling is om in de toekomst nauw samen te werken met Fysiofits, Salutar sportmassage en Salus. Samen maken we ons sterk voor een gezond en fit lichaam! Sportieve groet, en hopelijk tot 8 januari of nog mooier op 11, 12 januari om zo het nieuwe jaar sportief te beginnen! Claudia Lubberts 

« Terug naar nieuws