Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

Beste inwoner van Hoonhorst buiten de bebouwde kom

Ongetwijfeld heeft u vorig jaar meegekregen dat er campagne is gevoerd voor snel internet in het buitengebied van het Vechtdal, inclusief Hoonhorst. Deze campagne kwam tot stilstand toen de partij die de aanleg financiert het gaspedaal losliet. Daar waren wij niet blij mee en u wellicht nog minder...

Gelukkig is de campagne nu herstart! Omstreeks 8 mei kunt u een brief van CIF verwachten met meer uitleg. Het aanbod van CIF is gewijzigd, maar nog steeds zeer interessant. De ambassadeurs vanuit Plaatselijk Belang komen bij u langs om u te informeren over het aanbod en te overtuigen mee te doen. Wij geloven namelijk dat snel internet jong en oud verder helpt. En het wordt pas aangelegd als 50% van de buitengebied adressen meedoet. We hebben hiervoor tot 24 juli 2017.

Als start van het ambassadeurswerk organiseert Plaatselijk Belang een Informatieavond Glasvezel Buitengebied op donderdag 11 mei 2017 om 20.00 uur in Zaal Kappers

over:

  • het nieuwe aanbod dat CIF doet;
  • de verschillen met het vorige aanbod;
  • de meerwaarde van glasvezelaansluiting voor uw woning. 

Het vervolg:

In week 21 en 22 CIF informatieavonden met informatie over de dienstaanbieders (providers) en waar u technische informatie over uw persoonlijke situatie kunt inwinnen (locatie: ergens in gemeente Dalfsen).

Op 5 juni starten de dienstaanbieders met abonnementverkopen.

Als op 24 juli meer dan 50% van de adressen in het buitengebied een abonnement heeft afgesloten zal de aanleg in het najaar van 2017 al starten en kun je in de loop van 2018 razendsnel internetten, digitaal je huiswerk doen, met oma praten, met je kleinkinderen praten, met de dokter in contact zijn etc. Op de informatieavond laten we het u zien! abonnement heeft in de loop van 2018 razendsnel internetten, digitaal je huiswerk doen, met oma praten, met je kleinkinderen praten, met de dokter in contact zijn etc. Op de informatieavond laten we het u zien!

« Terug naar nieuws