Gym en Dance

Gym en Dance

Gym en Dance

Hallo jongens en meisjes, beste ouders / verzorgers,

Houden jullie ook zo van bewegen, dansen en springen? Dan is ASC Gym&Dance de vereniging waar je bij wilt horen. Wij bieden lessen in Gym en Dance voor kinderen vanaf 2 jaar. Eerst samen met je ouder(s), opa, oma, oppas of wie je maar mee wilt nemen. Daarna, vanaf 4 jaar sport je zelfstandig in je eigen groep en leert zo de technieken van Gym en Dance. Het lesrooster voor de afdeling Dance voor het volgende seizoen is klaar en in Hoonhorst hebben we 2 groepen die les hebben in De Potstal.

Kom je na de vakantie ook eens kijken en meedoen met deze lessen? De lessen in Hoonhorst starten op woensdag 13 september en zaterdag 16 september. Op woensdag is er les voor jongens en meisjes van groep 1 t/m 4 van de basisschool. Deze les gaat gegeven worden door Marith Zielman en is van 17.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag is er les voor jongens en meisjes van groep 5 t/m 8 van de basisschool. Deze les wordt gegeven door Désiree Kragt en is van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Heb je vragen, dan kun je mailen naar contactdance@ascgymendance.nl Voor andere lessen die ASC Gym&Dance biedt, verwijzen wij jullie naar de website www.ascgymendance.nl onder het kopje ledeninfo voor het volledige lesrooster. Met sportieve groet en graag tot ziens, Bestuur ASC Gym&Dance.

« Terug naar nieuws