Hoonhorst United

Hoonhorst United

Hoonhorst United

HOONHORST UNITED

Beste Hoonhorsters, We hebben als dorp jullie steun weer nodig! De Rabobank Clubkas Campagne komt eraan. De inwoners van de kern Hoonhorst hebben al een brief hierover in de bus gehad.

Wat is het geval:
De Rabobank Vaart en Vechtstreek (Hardenberg, Ommen, Dalfsen en een deel van Zwartewaterland) heeft besloten dat zij de sponsoring van verenigingen en stichtingen anders gaan invullen.

De bank bepaalt niet langer zelf  waar het geld heen gaat, maar jij als lid van de bank mag dit bepalen! Iedereen die lid is van de Rabobank krijgt vijf digitale stemmen om te verdelen. Er mogen maximaal 2 stemmen op de zelfde vereniging/stichting. Het totale sponsorbedrag is € 110.000,00. De waarde van een stem is nog niet bekend, maar wordt bepaald door het sponsorbedrag te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. De verwachting is dat het snel zo’n € 5,00 per stem gaat worden. Dus ieder lid mag circa € 25,00 uit delen.

Alle deelnemende verenigingen en stichtingen uit Hoonhorst hebben de handen in een geslagen om te zorgen dat geen stemmen verloren gaan, maar dat er zoveel mogelijk stemmen (en dus geld) naar verenigingen/stichtingen in Hoonhorst gaan. Helpt u/jij mee?

Wat moet je doen:

1 Eerst zoveel mogelijk stemgerechtigden

Als klant van de Rabobank mag je nog niet stemmen, je moet echt lid zijn. Dit lidmaatschap is gratis en heeft ook nog het voordeel dat je 4x per jaar het ledenmagazine Dichtbij ontvangt en diverse acties en kortingen krijgt.
Om te zorgen dat zoveel mogelijk stemmen in Hoonhorst vallen willen we iedereen die klant is bij de Rabobank vragen om ook lid te worden. Iedereen die klant is, 12 jaar of ouder is en woont of werkt in het werkgebied van de bank kan lid worden. Let op: Heb je een “en/of rekening” dan kunnen beide partners lid worden!

Lid worden kan heel makkelijk: google even op: “Rabobank Vaart en Vechtstreek lidmaatschap en met drie muisklikken is het geregeld. Deze  link zal door de verenigingen ook in hun digitale uitingen gebruikt worden zodat aanmelden zo makkelijk mogelijk gaat.

De aanmeldingen moeten vòòr 12 februari binnen zijn, dus meld je deze week nog aan!
Zorg ook dat je familie, vrienden, collega’s(hoeven niet hier te wonen) zich allemaal aan melden zodat we zoveel mogelijk stemmen krijgen.

2 Stemmen

Op 10 maart ontvang je de vijf stemmen. Tot 24 maart kan vervolgens digitaal gestemd worden.  Tegen die tijd wordt hier nog wel uitgelegd hoe dit werkt. Tot 5 februari kunnen verenigingen zich aanmelden. Op dit moment doen mee (kan dus nog wijzigen):

  • C.V. De Hoonhakkers
  • Stichting Molen van Fakkert
  • Sproeifeest
  • VV Hoonhorst
  • TTV Hoonhorst
  • Plaatselijk Belang Hoonhorst
  • Stichting Dorpsblad Hoonhorst
  • De Bergruiters

Het belangrijkst is dat alle vijf stemmen naar Hoonhorst gaan en daar kun jij voor zorgen!!

Dus voor nu: meld je aan en zorg dat iedereen (12 jaar of ouder)die in Hoonhorst woont of werkt en klant is dat ook doet. Op naar zoveel mogelijk stemmers.

Samen maken we Hoonhorst!!

Namens de samenwerkende Hoonhorster verenigingen/stichtingen: alvast bedankt!

« Terug naar nieuws