Jumbo Kamphuis crossloop oudjaarsdag Hoonhorst

Jumbo Kamphuis crossloop oudjaarsdag Hoonhorst

Jumbo Kamphuis crossloop oudjaarsdag Hoonhorst

Het Sallands Cross Circuit (SCC), een aantal crosslopen gedurende het winterseizoen in Salland, vindt in het winterseizoen 2016/2017 voor de 15e keer plaats. Vanwege deze jubileumeditie is het aantal crosslopen uitgebreid van 11 naar 15. Hoonhorst is daar bij!

Op oudejaarsdag vindt de eerste editie van de Jumbo Kamphuis Crossloop plaats met start en finish op het sportpark. De organisatie is in handen van de voetbalvereniging en wordt aangestuurd door een enthousiaste commissie onder leiding van Severan Kroes.

Als je een bijdrage wilt leveren aan het welslagen van dit mooie evenement voor ons dorp, meldt je dan bij Severan (tel. 06-24929517 / email: severankroes@gmail.com).

Er zijn veel vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Voor wie: Iedereen die sportief is kan zich voor de diverse afstanden inschrijven. De 10 km start om 10.30 uur. De kidsrun start om 10.40 uur, de 2,5 km jeugdloop om 11.50 uur en de afsluitende 5 km begint om 12.25 uur.

De prijsuitreiking is telkens direct na de betreffende afstand. Meer over het inschrijven zie www.sallandscrosscircuit.nl. Je hoeft geen deelnemer te zijn aan het Sallands Cross Circuit om met de Jumbo Kamphuis Crossloop mee te doen.

De organisatie hoopt daarom ook op veel deelnemers uit Hoonhorst en omstreken. Voor de snelste Hoonhorster (m/v) op iedere afstand is er een extra prijs. De diverse afstanden worden sensationeel met carbid weggeschoten! De Jumbo Kamphuis Crossloop op oudejaarsdag voor jong en oud, (actief of passief) rondom het sportpark om het jaar op een sportieve en gezellige manier af te sluiten. 

« Terug naar nieuws