Kinderboekenweek vandaag in Hoonhorst van start

Kinderboekenweek vandaag in Hoonhorst van start

Kinderboekenweek vandaag in Hoonhorst van start

Van Dalfsennet – De Kinderboekenweek is vanmorgen in Hoonhorst van start gegaan om kinderen het lezen onder de aandacht te brengen. Dit alles vond plaats in Zaal Kappers en het Anjerpunt Hoonhorst voor de lesgroepen 1 en 2, en even later voor de groepen 3 en 4.

Niet alleen de kinderen van de Baron van Dedemschool en de Cyriacusschool waren uitgenodigd, maar ook de ouders en de opa’s en opa’s. Samen spelen ze een belangrijke rol in het leven van kinderen. Alles draait deze week om lieve, gekke, ondeugende, grappige stokoude of superenergieke grootouders, aldus een persbericht van Frederieke Bakker van de A. Baron van Dedemschool.

De bekende kinderboekenschrijver Tjibbe Veldkamp presenteerde deze ochtend mooie verhalen waar de kinderen geheel in opgingen. Maar niet alleen de kinderen, ook de ouders en grootouders genoten van de mooie verhalen van deze schrijver.

Boekhandel Waanders uit Zwolle was aanwezig om prentboeken van Tjibbe te verkopen, eventueel vergezeld van een handtekening van de schrijver.

De Kinderboekenweek duurt nog tot en met 16 oktober onder het thema, Voor altijd jong! Over opa’s en oma’s.

« Terug naar nieuws