Koffieochtenden dorpshuuskamer gezellig en geslaagd!

Koffieochtenden dorpshuuskamer gezellig en geslaagd!

Koffieochtenden dorpshuuskamer gezellig en geslaagd!

De inloop op de vrijdagochtend van de dorpshuuskamer is tot nu toe goed bezocht. De grote tafel met de stoelen eromheen zijn tot nu toe steeds allen bezet, er moeten zelfs stoelen bij gezet worden.

De bezoekers vinden het gezellig en vinden daar goed proatvolk. Een aantal vrijwilligers heeft zich inmiddels gemeld en naast de ingedeelde vrijwilliger zijn er altijd dorpsgenoten die hun handen uit willen steken om er samen een gezellige ochtend van te maken. Natuurlijk zijn er nog verbeterpunten..vooral de toegang tot de dorpshuuskamer vraagt nog wat verbetering. Ivm de toekomstige bouw van de appartementen is gekozen om de ingang via het kerkhof en via het pad van de tempelhof te laten nemen. Het pad is echter een noodbestrating die toch nog niet ideaal is.We zullen hier binnenkort samen met de kerk een beslissing over nemen hoe we dit oplossen. het kan nl niet zo zijn dat ouderen hierdoor beperkt zijn te komen.

De expositie van Wim schrijver zal binnenkort verdwijnen. Wat een geweldige start van onze exposities, Wim heeft erg goede reacties gehad en dat was geen wonder. Zijn geweldige werken hebben we met trots getoond. Bedankt daarvoor!

De volgende expositie zal die van Mw Aalbers zijn die we in bruikleen krijgen van de historische werkgroep Hoonhorst. Vanaf 1 februari zal een gedeelte van haar collectie te bezichtigen zijn.

Daarna gaan we op zoek naar een andere Hoonhorster die zijn of haar kunnen wil tonen. Er is tevens ruimte voor beelden of kunstwerken. Ook kunst en cultuurclubs zijn welkom om als groep iets te willen exposeren. Wil je hierover meer informatie of wil je je aanmelden kan je contact zoeken via marian@duurzaamhoonhorst.nl.

En natuurlijk is iedereen welkom in onze dorpshuuskamer voor een kop koffie op de vrijdagochtend van 10 tot half 12.

« Terug naar nieuws