Kom op 26 februari naar het 50+ carnaval!

Kom op 26 februari naar het 50+ carnaval!

Kom op 26 februari naar het 50+ carnaval!

Bij deze nodigen Prins Stef de 1e en Prins Roy de 2e u van harte uit om naar het 50+ carnaval te komen. Afgelopen jaren was het 50+ carnaval misschien wel de gezelligste avond ooit, uit de geschiedenis. Alle aanwezigen hebben een oergezellige avond gehad en de Raad van Elf heeft zijn handen vol gehad om te voldoen aan alle dansverzoekjes. Op deze avond is onze residentie zaal Kappers omgetoverd tot een kleine en gezellige zaal met ruime dansvloer, maak ook met voldoende zitgelegenheid.

We gaan ervoor om de sfeer van vorig jaar te overtreffen en garanderen wederom een zeer gezellig avondje uit. DJ Ronny is de gastheer en begeleid u als het ware door jaren van Carnavalskrakers. Indien gewenst wordt u thuis opgehaald en na afloop weer terug gebracht.

Hoonhakkers Taxi Centrale

Tijdens het 50 + carnaval bestaat er voor minder mobiele 50 plussers van Hoonhorst de mogelijkheid om gebruik te maken van de Hoonhakkers Taxi. De Hoonhakkers komen u in dat geval op een duurzame manier thuis ophalen. U viert een gezellig carnaval en wij brengen u na afloop weer veilig thuis. Op die manier kan echt iedereen genieten van een gezellig avondje carnaval vieren ! Bel om te reserveren of meer info naar Ivo Braam 06-282 47 782

Wij hopen u allen te zien op woensdagavond 26 februari 2014 vanaf 20:00 uur in onze residentie zaal Kappers. Het begint om 20.00 tot ± 22.30 uur. De entree is gratis.

met vriendelijke groeten,

Prins Stef de 1e en Prins Roy de 2e

« Terug naar nieuws