KWF bedankt iederen voor hun donaties

KWF bedankt iederen voor hun donaties

In de eerste week van september hebben in de gemeenten Dalfsen en Ommen zo'n 240 collectanten gecollecteerd voor KWF Kankerbestrijding. Wij zijn ontzettend dankbaar voor hun inzet en uw gulle gaven; de opbrengst bedroeg maar liefst â € 24.767,05. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in nieuwe doorbraken in kankeronderzoek, zodat we samen de dag steeds dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

KWF werkt aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek. Geef je geld aan KWF? Dan maak je deze nieuwe doorbraken mogelijk. Hierdoor overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 64%. Door innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen. Lees meer over de actuele ontwikkelingen van kankeronderzoek op kwf.nl/nieuwedoorbraken.

Collectant gemist? Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl.

« Terug naar nieuws