Ledenvergadering Plaatselijk Belang 14 april

Ledenvergadering Plaatselijk Belang 14 april

Ledenvergadering Plaatselijk Belang 14 april

Dinsdag 14 april a.s. is de ledenvergadering van Plaatselijk Belang Hoonhorst en Omstreken om 20.00 uur bij Zaal Kappers. Naast de notulen van de vorige ledenvergadering, het verslag van de kascommissie, financieel jaarverslag van de penningmeester, terugblik over 2014 en een vooruitblik 2015/2016 staat er een bestuurswisseling op de agenda. Timo Veen zal voor de pauze iedereen op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rond het glasvezelproject in en rond Hoonhorst.

Na de pauze zullen er twee lezingen worden gehouden over "Water en natuur in en rond Hoonhorst". Deze lezingen zullen verzorgd worden door Kristian van Oene (terreinbeheerder o.a. Hoonhorst en Judith Snepvangers (afdelingshoofd landelijk gebied) beide werkzaam bij Landschap Overijssel. Ook zal een beheerder van Waterschap Groot Salland een presentatie verzorgen over het "water" in en rond Hoonhorst.

Dit belooft een interessante avond te worden waarvoor u wordt uitgenodigd. Bent u nog geen lid van Plaatselijk Belang Hoonhorst en Omstreken komt u dan ook. Voor maar 7,50 euro per jaar per huishouden bent u lid.

« Terug naar nieuws