Meld je klus voor februari aan bij NLdoet!

Meld je klus voor februari aan bij NLdoet!

Meld je klus voor februari aan bij NLdoet!

Op 21 en 22 maart organiseert het Oranje Fonds NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor NLdoet zijn in volle gang. 

Dus heeft uw speeltuin een opknapbeurt nodig of uw dorpshuis een likje verf? Of wilt u een dagje uit organiseren voor mensen met een beperking, het kan allemaal! We hopen dat u enthousiast bent en de mogelijkheden voor uw organisatie op een rij zet.

We vragen u uw klussen en activiteiten zo spoedig mogelijk aan te melden op www.nldoet.nl. Zo kunt u uw omgeving direct enthousiasmeren om bij u als vrijwilliger aan de slag te gaan. Maar ook allerlei groepen mensen, waaronder Burgemeester en Wethouders, collega's, vrienden en scholieren staat in de startblokken om bij u de handen uit de mouwen te steken!

Redenen om nu klussen aan te melden:

  • Begin februari start de grote, landelijke media-campagne. Hierin roepen we groepen mensen op om deel te nemen aan NLdoet. Zorg dus dat u voor februari uw klussen op de landelijke site aanmeldt, zodat deze zichtbaar zijn voor geinteresseerde klussers
  • Het Oranje Fonds stelt maximaal € 450,= per locatie beschikbaar. Dit bedrag kan ingezet worden als bijdrage aan materialen, catering of voor uitstapje. Het aanvraagtraject hiervoor loopt tot 3 februari 2014. Daarna kunt u geen geld meer aanvragen voor uw klus.
  • Alleen als u uw klus aanmeldt, krijgt u in de eerste week van maart, gratis, het NLdoet pakket. Hiermee kunt u uw kluslocatie feestelijk aankleden. Ook voor de klussers zitten er kleine attenties in.

Samen maken wij van NLdoet een succes! Grijp deze kans en meld uw klus aan. Het is een goede gelegenheid om lang gekoesterde wensen te vervullen. U bezorgt uw organisatie iets blijvends en komt op een positieve wijze onder de aandacht.

Voor vragen over NLdoet kunt u contact opnemen met het NLdoet team: nldoet@oranjefonds.nl of tel: 030 656 45 24

« Terug naar nieuws