Mmmmmm…. dat is lekkerrrr!

Mmmmmm…. dat is lekkerrrr!

Mmmmmm…. dat is lekkerrrr!

Vanaf 14 mei is Hoonhorst een eigen, exclusief en ambachtelijk broodje rijker. Onze dorpsvernieuwingsprijs is ingezet om een Hoonhorster broodje te ontwikkelen. Op 14 mei, de Nationale Molendag, is dit broodje voor het eerst te proeven én te koop. Een heerlijk knapperig broodje, vrij van gist en e-nummers, gebakken van granen die zijn gemalen in de molen van Fakkert, gevuld met cranberries en gebakken door Hoonhorster bakker Wim. Puur en authentiek! Het broodje is voorgebakken en (ook diepgevroren) thuis in 10 minuten af te bakken in een voorverwarmde oven op 200 ˚C. Makkelijk en lekker om thuis op voorraad te hebben.

Ter introductie is op 14 mei een broodje voor Hoonhorsters met korting verkrijgbaar bij de molen voor € 2,50. Als u vóór 7 mei via de mail reserveert, bent u er zeker van dat u het broodje op 14 mei ook krijgt.

Reserveren kan door uw naam en adres te mailen naar info@molenfakkerthoonhorst.nl onder vermelding van reservering broodje. Of u levert de ingevulde bon voor 7 mei in bij CRZ Kappers. Het broodje is op zaterdag 14 mei af te halen bij de molen van 10.00 – 16.30 uur.

Om 11 uur vindt er een ludieke presentatie van het broodje plaats! Het Hoonhorster broodje is vanaf 14 mei tijdens openingstijden verkrijgbaar bij het Anjerpunt Hoonhorst voor €3,95. Hopelijk tot ziens op 14 mei! Bakker Wim, DAAD, Duurzaam Hoonhorst, Stichting Molen van Fakkert, Anjerpunt, CRZ Kappers en Plaatselijk Belang Hoonhorst e.o.

« Terug naar nieuws