Nazomerse snuffelmarkt op het boerenerf

Nazomerse snuffelmarkt op het boerenerf

Nazomerse snuffelmarkt op het boerenerf

Zaterdag 5 september organiseert buurtvereniging “de Veldhoekers” de zevende editie van haar gezellige snuffelmarkt. Dit jaar op een andere locatie maar wel in hetzelfde gezellige, landelijke buurtje. Locatie dit jaar is bij de Fam Blankvoort Oude Dalfserweg 7, Heino

Vorig jaar was een groot succes mede dankzij het mooie weer. Vele bezoekers genoten zichtbaar van de prettige en ongedwongen sfeer.

Onze Snuffelmarkt is dan ook niet zomaar een gewone rommelmarkt, maar dankzij de deelname van ongeveer 50 standhouders wordt een zeer gevarieerde mix van producten aangeboden; van mooie tweedehands spullen en brocante, lifestyle, sieraden, stands met leuke cadeau-artikelen, huis- en tuindecoraties, bloemen, diverse proeverijen van huisgemaakte streekproducten, er zijn demonstraties van ambachten en hobby’s en leuke activiteiten voor de kinderen; hiervoor hebben we een “knuffelhoekje” met kleinvee om te aaien, ezeltjes om mee te wandelen of ze kunnen zich laten beschilderen door een professionele schminker. Voor de inwendige mens is er koffie en thee met eigengemaakte taarten en pannenkoeken met limonade.

We hebben nog ruimte voor standhouders. Dus als u iets aan te bieden heeft, of een leuke hobby heeft, die u wilt demonstreren of een workshop wilt geven: het kan allemaal!

De markt begint om 10u. en duurt tot 16u.

Voor het transport vanaf de parkeerplaats naar de stand wordt zoals elk jaar gezorgd door onze vrijwilligers.

Standhouders kunnen zich aanmelden bij Annemarie Veldkamp per telefoon via 0572-

393443 of via 06-22683115 of per mail via hm.veldkamp@planet.nl Gratis toegang en voldoende parkeergelegenheid.

« Terug naar nieuws