Sproeifeest Joarmarkt 2019

Sproeifeest Joarmarkt 2019

Sproeifeest Joarmarkt 2019

Plaatselijk Belang

Op de ledenvergadering van het Plaatselijk Belang werd geopperd dat het mooi zou zijn als er ter gelegenheid van het feestjaar 2020, een cadeau aan het dorp geschounken zou worden. Dat idee pakken we met beide handen aan! We willen een blijvende herinnering of markering aan het feit dat Hoonhorst 250 jaar geleden ontstaan is door de bouw van de schuilkerk. We zouden daar een substantieel bedrag aan willen besteden.

Maar de vraag is hoe en wat en waar?

Het Plaatselijk Belang vraagt de leden en inwoners om hierover mee te denken. Laat uw gedachten eens gaan, bedenk iets leuks voor het dorp en vertel het ons!

Dit kan door een mail te sturen naar info@pbhoonhorst.nl. Wij staan tijdens het Sproeifeest ook op de jaarmarkt. U kunt daar ook uw idee kenbaar maken en toelichten. Wij zijn te herkennen aan onze (nieuwe) paarse shirts met het nieuwe dorpslogo er op! We hopen u daar te ontmoeten.

Hoonhorst 250 jaar

Het sproeifeest staat weer voor de deur! Een mooi moment om te vlaggen met de nieuwe dorpsvlag!

Nog geen nieuwe dorpsvlag in het bezit? Dat is geen probleem, want wij komen in de maand juni gewoon bij u aan de deur! Zodat u ter plekke ook de trotse eigenaar kunt worden van deze nieuwe dorpsvlag.

Uiteraard is er ook tijdens het Sproeifeest gedurende de bekende Hoonhorster Joarmarkt op zaterdag 29 juni gelegenheid om deze fraaie vlag aan te schaffen. De stuurgroep Hoonhorst 250 is aanwezig op één van de gezellige marktkramen.

De reguliere verkoopprijs is vastgesteld op € 25,- per vlag, waarmee u tegelijkertijd een bijdrage levert aan de sponsoring van de diverse festiviteiten in het kader van Hoonhorst 250. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat menigeen nog een 'oude' dorpsvlag in bezit heeft is er tot en met 31 december 2019 een omruilactie. Tegen inlevering van de 'oude' dorpsvlag, ontvangt u de nieuwe dorpsvlag onder bijbetaling van slechts € 15,-.

« Terug naar nieuws