Stem voor het Dorpsvuurwerk Hoonhorst

Stem voor het Dorpsvuurwerk Hoonhorst

Stem voor het Dorpsvuurwerk Hoonhorst
Vandaag of morgen valt bij alle leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek de stemkaart in de bus. Met de Rabobank Coöperatieweken stelt Rabobank Vaart en Vechtstreek € 80.000,- ter beschikking voor buurtversterkende initiatieven.
En u mag met 5 stemmen bepalen waar dat geld heen gaat.
Hoonhorst probeert duurzaamheid ook tijdens Oud en Nieuw door te voeren. Door samen het Dorpsvuurwerk te beleven zijn we gezellig, gezamenlijke en duurzaam bezig. Elkaar ontmoeten op straat. Minder overlast en minder afval, dus ook goed voor het milieu.
Plaatselijk Belang Hoonhorst probeert ook dit jaar weer het Dorpsvuurwerk voor elkaar te krijgen. Maar uw stemmen zijn hiervoor hard nodig. Ga dus naar de website van de Rabobank Coöperatie Weken en stem voor 15 november op Plaatselijk Belang Hoonhorst voor het Dorpsvuurwerk Hoonhorst.
Ps. U mag maximaal 2 stemmen op een initiatief uitbrengen. Geef uw resterende stemmen aan de andere initiatieven uit Hoonhorst (Jeugdsoos Hoonhorst, Cyriacusschool, Kulturhus Hoonhorst, Molen van Fakkert, Pastor Thomas Schoolfonds en het Dorpsblad).
Want: Samen maken we Hoonhorst!

« Terug naar nieuws