Verslag brainstormavond 250 jaar Hoonhorst

Verslag brainstormavond 250 jaar Hoonhorst

Verslag brainstormavond 250 jaar Hoonhorst

Allereerst willen wij jullie bedanken de inspirerende input die jullie hebben gegeven tijdens de brainstormavond. Klik hier voor het verslag aan met de uitkomsten.

Naar aanleiding van de brainstormavond hebben we besloten om vier werkgroepen te gaan vormen, te weten:

1) Werkgroep PR: met als taken het opzetten van een website en een logo, uitnodigen van het Koningshuis, zorgdragen voor promotie, financiële middelen en social media.
2) Werkgroep historisch weekend: met als taken een plan maken voor het historisch weekend/dag in mei 2020, buurten betrekken bij de organisatie, input van de brainstormavond gebruiken om het historisch weekend voor alle leeftijden te organiseren met als overkoepelend thema een levend museum met verschillende tijdspaden door het hele dorp.
3) Werkgroep jaaractiviteiten: met als taken koppeling van het thema 250 jaar Hoonhorst aan de bestaande jaaractiviteiten van de diverse verenigingen, onderlinge afstemming tussen de verenigingen en het maken van een plan om te bekijken of er (aanvullende) financiële middelen nodig zijn voor de verenigingen.
4) Werkgroep historisch behoud en toekomst: met als taken het betrekken van de historische kring om blijvende onderdelen in het dorp te realiseren, het ontwikkelen van een fotoboek met afbeeldingen van het feestjaar, waarvoor de input vanuit de brainstormavond gebruikt kan worden met als centrale vragen: hoe kunnen we de historie levend houden en hoe ziet de toekomst van Hoonhorst eruit?

Uiteraard zijn we op zoek naar talenten die samen met ons de werkgroepen kunnen vormen. Mocht je ons willen helpen in één van de hiervoor genoemde werkgroepen meld je dan voor 1 juli a.s. aan via: hoonhorst250@pbhoonhorst.nl


« Terug naar nieuws