Zit u er warmpjes bij?

Zit u er warmpjes bij?

Zit u er warmpjes bij?

Isolatieproblemen en kieren kunnen aanzienlijk bijdragen aan de energieverspilling in een woning. Een gevelscan maakt de mogelijkheden voor energiebesparing zichtbaar door de mate van energieverspilling zichtbaar te maken. Wij hebben in de periode van eind januari tot half februari een warmtebeeld camera van Buurkracht tot onze beschikking.

Met deze camera kunnen wij een eerste indruk geven van de warmteverliezen van uw woning. Voor goed detecteren van warmteverliezen moet er een redelijk temperatuurverschil met buiten zijn (denk aan 10 of meer graden). Meld u aan voor 15 januari aan en wij maken, als de temperatuur goed is, een afspraak om langs te komen.

Aanmelden voor een scan met de warmtecamera kan via de Buurkrachtpagina van Hoonhorst, www.buurkracht.nl/hoonhorst. Op deze pagina kun je ook, met behulp van de activatiecode die je na plaatsing van de slimme meter hebt ontvangen, eenvoudig je energieverbruik per uur bekijken. En er is een ‘prikbord’ te vinden. Heb je een vraag, tip of heb je al bepaalde maatregelen getroffen en wil je je ervaringen delen: meld het op het prikbord. De Hoonhorstpagina en het prikbord is overigens alleen zichtbaar voor alle andere deelnemers in Hoonhorst.

Vind je het leuk om in dit project mee te werken, heb je belangstelling voor de warmtecamera, heb je een tip, een vraag of anderszins iets te melden, dan horen we dat graag. Laat een berichtje achter op het prikbord via www.buurkracht.nl/hoonhorst of laat het op een andere manier even weten.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Antje Kingma (antje@duurzaamhoonhorst.nl, 0529-401878) of Marjan Hendriks van Buurkracht (marjan@buurkracht.nl, 06 – 52 386 009).

« Terug naar nieuws