Op pad met de warmtecamara

Op pad met de warmtecamara

Op pad met de warmtecamara

Wij hebben in de periode van eind januari tot half februari een warmtebeeld camera van Buurkracht tot onze beschikking. Een aantal vrijwilligers gaat de komende tijd op pad met deze camera om een beeld te maken van de warmteverliezen van de woningen van hen die zich hiervoor aangemeld hebben via de Buurkrachtpagina van Hoonhorst, www.buurkracht.nl/hoonhorst. Met de huiseigenaren zal hiervoor een afspraak worden gemaakt.

Op 4 maart organiseren wij een informatiebijeenkomst over vloerisolatie. Met leveranciers en een concreet aanbod. Zodat je meteen aan de slag kunt als je wilt. Op deze avond zullen ook de ervaringen met de warmtecamera aan bod komen. Noteer de datum vast in je agenda. Meer informatie volgt.

 Op de Hoonhorster Buurkrachtpagina kun je ook, met behulp van de activatiecode die je na plaatsing van de slimme meter hebt ontvangen, eenvoudig je energieverbruik per uur bekijken. En er is een ‘prikbord’ te vinden. Heb je een vraag, tip of heb je al bepaalde maatregelen getroffen en wil je je ervaringen delen: meld het op het prikbord. De Hoonhorstpagina en het prikbord is overigens alleen zichtbaar voor alle andere deelnemers in Hoonhorst.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Antje Kingma (antje@duurzaamhoonhorst.nl, 0529-401878) of Marjan Hendriks van Buurkracht (marjan@buurkracht.nl, 06 – 52 386 009). 

« Terug naar nieuws