Duurzaam Hoonhorst

Noaber Toafeln in Hoonhorst

Zaterdag 09 November 2019

Noaber Toafeln  4e editie

Uitnodiging zaterdagavond 9 november 2019

Het concept is simpel: Je eet op één avond in kleine groepjes bij verschillende buren. 

Alle deelnemers zijn zowel gast als gastheer. Een gezellige én goedkope manier om oude én nieuwe buurtgenoten beter te leren kennen. En uw culinaire kennis uit te breiden! 

Op de dag zelf is het rennen geblazen: want het kan zijn dat u een voorgerecht als gast nuttigt en daarna zelf het hoofdgerecht moet serveren. Het is de uitdaging om op tijd thuis te zijn om de laatste hand aan uw gerecht te leggen en de gasten te ontvangen voor hun culinaire verrassing. Dit zorgt voor hilarische momenten en voldoende gespreksstof. 

Bij Noaber Toafeln eet je drie gangen(voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) bij drie verschillende keukentafels. Gewoon bij mensen thuis, want iedereen kookt en eet mee. Samen met je partner, vriend of vriendin bereid je je eigen gang thuis voor. Hoe je dit aankleedt bepaal je helemaal zelf. Bij elke gang schuif je weer aan bij een nieuw gezelschap van 6 personen of 3 echtparen. Aan het eind komen we allemaal bij elkaar bij Anjerpunt Hoonhorst om over de avond te spreken, te proosten en recepten uit te wisselen.  Wie weet om ook samen een dansje te wagen.

Wie kunnen hier aan meedoen?

Alle inwoners van Hoonhorst mogen meedoen. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen de kosten die je maakt voor het bereiden van de toegewezen gang + de bijbehorende drank zijn voor eigen rekening. Je kan je alleen inschrijven als stel of echtpaar.

Wie zijn wij?

Noaber Toafeln is een initiatief van Anjerpunt Hoonhorst

Aanmelden bij:  cnkoopman@xs4all.nl

Bij het aanmelden opgeven, namen,  telefoonnummer en adres

 

Datum:   

          

 

Zaterdagavond 9 november 2019

 

 

Tijden:

18.30 uur             vertrek

18.45 uur             voorgerecht

20.00 uur             hoofdgerecht

21.30 uur             nagerecht

vanaf 22.00 uur   koffie met ………. bij het   Anjerpunt Hoonhorst!                      

Concept:          

Je eet als paar op één avond in kleine groepjes op verschillende adressen in het dorp

 

 

« Terug naar de agenda