Nieuws

Nieuws

 • Snelle actie Landschap Overijssel

  Snelle actie Landschap Overijssel

  Het Kerkepad tussen de Koelmansstraat en de Mataramweg stond over een lengte van zo`n 100 meter regelmatig onder water, met als gevolg dat wandelaars met natte voeten overkwamen. Plaatselijk Belang heeft Landschap Overijssel… lees meer »

 • Vacature begeleider / ster schildergroep

  Vacature begeleider / ster schildergroep

  Begeleiding gevraagd voor een senioren schildergroepje tijdens ouderenochtend, 1x per 14 dagen, op dinsdagochtend.

  Tijdens de ouderenochtend, in zaal Kappers Hoonhorst, is er een klein groepje… lees meer »

 • Gemeentelijke informatieavond Hoonhorst

  Gemeentelijke informatieavond Hoonhorst

   Uitnodiging: Ieder jaar brengt het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan Hoonhorst. Op deze gemeentelijke informatieavond brengen wij u op de hoogte van… lees meer »

 • Dorus Broeks in gesprek met TV Dalfsen
 • De mais is er weer af!

  De mais is er weer af!

  Vanaf  begin oktober is het buitengebied weer volop in beweging om de mais te oogsten. Toen vandaag de mais eraf ging van het veld naast de Koele, trok dat weer veel kijkers. Jong en oud keken toe hoe het mais werd… lees meer »

 • Bazar Hoonhorst

  Bazar Hoonhorst

  Van Dalfsennet:

  Op 17 & 18 oktober aanstaande is het weer zover! De jaarlijkse Bazar in Hoonhorst vindt weer plaats. Op dit jaarlijkse spektakel zijn via diverse verlotingen en het Rad van Avontuur, zeer mooie prijzen te… lees meer »

 • Laat u voorlichten over woninginbraken!

  Laat u voorlichten over woninginbraken!

  Langzaam maar zeker worden de dagen korter en wordt het eerder donker. Dat is het sein voor gemeente en politie om inwoners van de gemeente Dalfsen te wijzen op het… lees meer »

 • Doorbraak supersnel internet buitengebied Hoonhorst

  Doorbraak supersnel internet buitengebied Hoonhorst

  Er komt een doorbraak voor super snel internet voor bewoners van het buitengebied in het gehele Vechtdal. Zo ook in Hoonhorst! Een samenwerking van de Stichting Breedband Buitengebied Dalfsen (waar Hoonhorst lid van is) en de… lees meer »

 • Collectanten gezocht!

  Collectanten gezocht!

  De NSGK, Nederlandse Stichting voor het gehandicapte kind, zoekt 4 collectanten in Hoonhorst en omgeving. De collecte is in de week van 16-21 november a.s en het zou zo fijn zijn als er uitbreiding van het team zou komen. Wilt u uw… lees meer »

 • Afrastering dierenweide de Koele vernieuwd

  Afrastering dierenweide de Koele vernieuwd

  Afgelopen week hebben de heren Antor Flierman en Jan Eijkelkamp de balken van de afrastering rondom de dierenweide aan de Koele vernieuwd. Onder het toeziend oog van de geiten en met een bakkie koffie van de familie Damman, is… lees meer »