Nieuws

Nieuws

 • Expositie van Cindy Pot in de molenschuur

  Expositie van Cindy Pot in de molenschuur

  In de molenschuur is van augustus t/m november een expositie te zien van Cindy Pot uit Hoonhorst. Cindy exposeert schilderijen met de volgende technieken: potlood, plakkaatverf en acrylverf.
  Zij beleeft veel plezier aan het… lees meer »

 • Dorpspleinfeest op 9 augustus: Hoonhorst viert de zomer!

  Dorpspleinfeest op 9 augustus: Hoonhorst viert de zomer!

  Hoonhorst viert op zondag 9 augustus 2015 gezamenlijk de zomer! Waar kan dat beter dan op de meest centrale plek van ons dorp, het Dorpsplein!!

  Vanaf 14:30 kunt u lekker gaan genieten van een hapje en een… lees meer »

 • van DalfsenNet: Fantastische paardensport in Hoonhorst tijdens stormachtig weekend

  van DalfsenNet: Fantastische paardensport in Hoonhorst tijdens stormachtig weekend

  HOONHORST – Vele ruiters en amazones hebben afgelopen zaterdag en zondag weer gestreden om de mooie prijzen die er te winnen vielen tijdens het concours van De Bergruiters in Hoonhorst. De paarden ondervonden op zaterdag middag… lees meer »

 • van DalfsenNet: Nieuwe oude knotwilgen doen het goed

  van DalfsenNet: Nieuwe oude knotwilgen doen het goed

  HOONHORST – Nieuwe oude knotwilgen doen het goed bij Hoonhorst. Dit voorjaar medio maart heeft Landschap Overijssel een aantal grote knotwilgen, die elders zijn vrijgekomen om ruimte te maken voor de rivier, geplant in het… lees meer »

 • Kachel FM 2015 op 18 t/m 20 september!

  Kachel FM 2015 op 18 t/m 20 september!

  In het weekend van 18, 19 en 20 september is het weer zover! Kachel FM editie 2015! Het weiland aan de Tibbensteeg wordt weer omgetoverd tot feestterrein en de welbekende kachel zal ook weer een prominente plaats krijgen.… lees meer »

 • Plaatselijk Belang in de 'spotlight'

  Plaatselijk Belang in de 'spotlight'

  Sinds de afgelopen ledenvergadering op 14 april is de samenstelling van het bestuur van Plaatselijk Belang Hoonhorst e.o. gewijzigd. Aftredend waren Dennis Veneboer en Veronie Disselhorst, geinstalleerd als nieuw lid zijn Saskia… lees meer »

 • Nazomerse snuffelmarkt op het boerenerf

  Nazomerse snuffelmarkt op het boerenerf

  Zaterdag 5 september organiseert buurtvereniging “de Veldhoekers” de zevende editie van haar gezellige snuffelmarkt. Dit jaar op een andere locatie maar wel in hetzelfde gezellige, landelijke buurtje. Locatie dit jaar is… lees meer »

 • Hoonhorst in de boeken

  Hoonhorst in de boeken

  Onlangs togen onze penningmeester Jannet Kroes bijgestaan door voorzitter Timo Veen met een krat met ordners onder de arm naar de account voor de financiële controle van de projecten van Duurzaam Hoonhorst. De Provincie… lees meer »

 • Bij de kachel

  Bij de kachel

  De winter zit er inmiddels op. Vanaf oktober 2014 draaien de school en de Potstal geheel op de houtgestookte CV installatie. We hebben nu een half jaar kunnen monitoren op energiegebruik en installatiegedrag. Zowel op school als in de… lees meer »

 • In de dorpshuiskamer

  In de dorpshuiskamer

  Afgelopen vrijdag is de evaluatie geweest met de vrijwilligers van de dorpshuiskamer. We kunnen spreken van een succesvolle koffieactiviteit op de vrijdagochtend. Langzamerhand ontstaat er een vaste kern van bezoekers. De behoefte aan… lees meer »