Nieuws

Nieuws

 • Hoonhorst 9 november op TV

  Hoonhorst 9 november op TV

  Terwijl het in het hele land pijpenstelen regende, beleefde Hoonhorst op 16 oktober een stralende opnamedag. De cameraploeg van Ons Huis Verdient van RTL4 liep een lange middag door en rondom Hoonhorst. De eerste opname was bij de… lees meer »

 • Buurkracht: slim samen energie besparen

  Buurkracht: slim samen energie besparen

  Op 15 oktober was er de informatieavond over het project Buurkracht. Duurzaam Hoonhorst werkt samen met Buurkracht om jullie als bewoners te ondersteunen bij energiebesparende maatregelen.

  Timo Veen leidde de avond in en… lees meer »

 • Glasvezel in Hoonhorst en buitengebied?

  Glasvezel in Hoonhorst en buitengebied?

  De plannen van Breedband Plus (de samenwerking tussen Stichting Breedband Internet Buitengebied gemeente Dalfsen en Nieuwleusen Synergie) worden steeds concreter. Bij zowel de gemeente Dalfsen als ook bij de provincie Overijssel wordt… lees meer »

 • Als klap op de vuurpijl: van oud naar nieuw

  Als klap op de vuurpijl: van oud naar nieuw

  Als bestuur van Duurzaam Hoonhorst gaan we een nieuwe fase in. Was het in 2009, 2010 en 2011 vooral plannen maken en voorbereidingswerk. 2012, 2013 en 2014 kenmerkten zich door uitvoering en bouwen. Nu is het vooral administratief… lees meer »

 • Wat is er aan de knikker in Hoonhorst?

  Wat is er aan de knikker in Hoonhorst?

  De zomer ligt helaas alweer achter ons en wat rest zijn de herinneringen aan de vele prachtige dagen. Het sproeifeest was als vanouds weer een hoogtepunt.

  Op de zaterdag van dit evenement wordt traditioneel een gezellige markt… lees meer »

 • Stilstaan bij sterven in Dalfsen

  Stilstaan bij sterven in Dalfsen

  Omgaan met stervenden kun je leren door erover te praten zegt Marinus van den Berg. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke en aandachtvolle manier om te gaan met leven en de dood.

  We nemen de tijd voor elkaar… lees meer »

 • meld je aan voor de reanimatiecursus in Hoonhorst

  meld je aan voor de reanimatiecursus in Hoonhorst

  Hulp binnen 6 minuten bij een hartstilstand redt levens. Reanimatie door omstanders verdubbelt de kans op overleving. Schrijf u in voor een reanimatiecursus zodat u weet wat u moet doen!
  Binnenkort wordt in Hoonhorst een… lees meer »

 • 13 mei Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Hoonhorst

  13 mei Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Hoonhorst

  Graag nodigen wij u uit voor de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Hoonhorst. De vergadering is om 20:00 uur in Zaal Kappers. 

  lees meer »

 • Waterspeelplaats Hoonhorst op ludieke wijze geopend

  Waterspeelplaats Hoonhorst op ludieke wijze geopend

  Donderdagmiddag om 14:00 uur stonden de leerlingen van de Sint Cyriacusschool in Hoonhorst lekker in het zonnetje op het schoolplein te wachten op de officiële opening van de nieuwe waterspeeltuin. De voltrekking van de… lees meer »

 • Parkeren op het trottoir in de Koelmansstraat

  Parkeren op het trottoir in de Koelmansstraat

  Het parkeren in de Koelmansstraat is een regelmatig terugkerend item. Mag er nu wel of niet op het trottoir geparkeerd worden? Op de gemeentelijke informatieavond vorig jaar is door de gemeente een reactie hierop gegeven. 

  lees meer »