Nieuws

Nieuws

 • Zit u er warmpjes bij?

  Zit u er warmpjes bij?

  Isolatieproblemen en kieren kunnen aanzienlijk bijdragen aan de energieverspilling in een woning. Een gevelscan maakt de mogelijkheden voor energiebesparing zichtbaar door de mate van energieverspilling zichtbaar te maken. Wij hebben… lees meer »

 • Dorpsdeelauto 13 januari bij RTVoost

  Dorpsdeelauto 13 januari bij RTVoost

  Op dinsdag 13 januari zendt RTVOost een reportage uit, op radio en TV, over de ervaringen van Duurzaam Hoonhorst met elektrisch rijden. Gerard Holterman, vaste vrijwillige chauffeur van de elektrische Hoonhorster dorpsdeelauto nam de… lees meer »

 • Geslaagd voor de reanimatiecursus

  Geslaagd voor de reanimatiecursus

  Gefeliciteerd!  Dit zijn de mensen die in november de reanimatiecursus hebben gevolgd. In  twee cursusgroepen zijn de deelnemers in twee avonden getraind in het reanimeren  en het gebruiken van de AED door Irma Broeks… lees meer »

 • Gemeentelijke informatieavond op dinsdag 28 oktober

  Gemeentelijke informatieavond op dinsdag 28 oktober

  HOONHORST – College van B&W van Dalfsen bezoekt 28 oktober Hoonhorst voor een gemeentelijke informatieavond. Ieder jaar komen burgemeester en wethouders bij u in de kern. Op deze gemeentelijke informatieavond brengen… lees meer »

 • Wat is er aan de knikker in Hoonhorst?

  Wat is er aan de knikker in Hoonhorst?

  De zomer ligt helaas alweer achter ons en wat rest zijn de herinneringen aan de vele prachtige dagen. Het sproeifeest was als vanouds weer een hoogtepunt.

  Op de zaterdag van dit evenement wordt traditioneel een gezellige markt… lees meer »

 • Stilstaan bij sterven in Dalfsen

  Stilstaan bij sterven in Dalfsen

  Omgaan met stervenden kun je leren door erover te praten zegt Marinus van den Berg. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke en aandachtvolle manier om te gaan met leven en de dood.

  We nemen de tijd voor elkaar… lees meer »

 • meld je aan voor de reanimatiecursus in Hoonhorst

  meld je aan voor de reanimatiecursus in Hoonhorst

  Hulp binnen 6 minuten bij een hartstilstand redt levens. Reanimatie door omstanders verdubbelt de kans op overleving. Schrijf u in voor een reanimatiecursus zodat u weet wat u moet doen!
  Binnenkort wordt in Hoonhorst een… lees meer »

 • 13 mei Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Hoonhorst

  13 mei Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Hoonhorst

  Graag nodigen wij u uit voor de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Hoonhorst. De vergadering is om 20:00 uur in Zaal Kappers. 

  lees meer »

 • Waterspeelplaats Hoonhorst op ludieke wijze geopend

  Waterspeelplaats Hoonhorst op ludieke wijze geopend

  Donderdagmiddag om 14:00 uur stonden de leerlingen van de Sint Cyriacusschool in Hoonhorst lekker in het zonnetje op het schoolplein te wachten op de officiële opening van de nieuwe waterspeeltuin. De voltrekking van de… lees meer »

 • Parkeren op het trottoir in de Koelmansstraat

  Parkeren op het trottoir in de Koelmansstraat

  Het parkeren in de Koelmansstraat is een regelmatig terugkerend item. Mag er nu wel of niet op het trottoir geparkeerd worden? Op de gemeentelijke informatieavond vorig jaar is door de gemeente een reactie hierop gegeven. 

  lees meer »