Als klap op de vuurpijl: van oud naar nieuw

Als klap op de vuurpijl: van oud naar nieuw

Als klap op de vuurpijl: van oud naar nieuw

Als bestuur van Duurzaam Hoonhorst gaan we een nieuwe fase in. Was het in 2009, 2010 en 2011 vooral plannen maken en voorbereidingswerk. 2012, 2013 en 2014 kenmerkten zich door uitvoering en bouwen. Nu is het vooral administratief afronden van projecten en vanaf 2015 zullen we doorschakelen van bouwen naar beheren, nieuwe initiatieven ontwikkelen en kleinschalige projecten doorlopend ondersteunen.

Bij een overgang van oud naar nieuw horen oliebollen en vuurwerk. Het afsteken van vuurwerk is al jaren een traditie. Vooral de jeugd beleeft hier veel plezier aan. Als Duurzaam Hoonhorst willen we alle vrijwilligers die de afgelopen jaren op de één of andere manier een bijdrage hebben geleverd aan de leefbaarheid van Hoonhorst bedanken met een groots dorpsvuurwerk op het dorpsplein. Dit wordt in samenwerking met een aantal enthousiaste jongeren aangepakt. Na het aanschouwen van het vuurwerk en het toosten op het nieuwe jaar kunt u tegen geringe vergoeding nog tot de vroege uurtjes genieten van een grandioos oudejaarsfeest.

Bent u de jeugd ontgroeit en koopt u jaarlijks een pakket waarvan u denkt, “was dit het nu?” Bespaar u dan dit jaar de moeite en het geld en kom rond middernacht naar het dorpsvuurwerk. Groener voor het milieu, Gezonder voor uw portemonnee, Gemeenschappelijk genieten en gewoon Gezellig.  

« Terug naar nieuws