Expositie Ineke Flierhuis in het Anjerpunt

Expositie Ineke Flierhuis in het Anjerpunt

Expositie Ineke Flierhuis in het Anjerpunt

Expositie Ineke Flierhuis in Anjerpunt Hoonhorst

In de maanden november en december exposeert de in Dalfsen geboren en getogen Ineke Flierhuis in het Anjerpunt. Zij toont acrylverfschilderijen op doek en werken met pastelkrijt, ook abstract.

Ineke volgt sinds enige jaren lessen bij José Reuvekamp in Heino en schildert daar met acrylverf op doek. Daarnaast volgde zij een aantal tekenworkshops bij Fenneke Goutbeek in Dalfsen, om te ervaren hoe anders, maar vooral ook hoe mooi het werken met pastelkrijt op papier kan zijn.

Ineke heeft een aantal keren geëxposeerd tijdens “Kunst om Dalfsen”, de jaarlijkse kunstweekenden in Dalfsen. Ineke schildert graag in haar vrije tijd. Zij raakt vooral geïnspireerd door de mensen om haar heen, door beelden en foto’s die zij ziet of maakt. Ineke: “De gelaatsuitdrukkingen bij vrouwen vind ik fascinerend. De non-verbale expressie: haar blik, zie je aan de buitenkant haar binnenkant? Wat voelt of denkt zij? In mijn pastelwerk zie je een blik van tevredenheid, maar, misschien ook wel een binnenpretje: hoe staat jóuw gezicht vandaag?”. Ineke exposeert in het Anjerpunt ook abstracte werken in acryl.

De expositie is geopend op ma, di, wo: 13.30 – 17.00 u, do t/m zo: 10.00 – 17.00 u, Kerkstraat 7 in Hoonhorst.

« Terug naar nieuws