Huiskamerproject in Hoonhorst

Huiskamerproject in Hoonhorst

Huiskamerproject in Hoonhorst

Huiskamerproject “Ontmoeten bij de open haard” in zaal Kappers Hoonhorst. Met ingang van het nieuwe jaar komt er een vervolg op het huiskamerproject “Ontmoeten bij de open haard”.

In dit project werken Plaatselijk Belang Hoonhorst, zaal Kappers en SAAM Welzijn samen om de kwetsbare inwoners en ouderen uit Hoonhorst in een huiselijke sfeer een ochtend buitenshuis te bezorgen. Tevens is het een mooie mogelijkheid om mantelzorgers een dagdeel te ontlasten.
“Ontmoeten bij de open haard” is een kleinschalige ontmoetingsactiviteit waarbij de nadruk ligt op ontspanning, individuele aandacht en gezelligheid. Koffiedrinken, een praatje, een spelletje doen of een wandelingetje maken.

Enthousiaste en deskundige vrijwilligers, waaronder Marja Rienties en Lucy Pots, begeleiden deze ochtenden. Voor meer informatie belt u Marja Rienties, tel: 0529 401686

Voor opgave kunt u bellen met Saam Welzijn, Jannie Geerts, tel: 0529 793012 (op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur)

Deze voorliggende voorziening (die zonder indicatie bezocht kan worden )wordt iedere donderdagochtend vanaf 9 januari 2020 van 10:00 tot 12:00 uur georganiseerd in Zaal Kappers.
Er wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd en voor vervoer kan gezorgd worden.

« Terug naar nieuws