In de dorpshuiskamer

In de dorpshuiskamer

In de dorpshuiskamer

Afgelopen vrijdag is de evaluatie geweest met de vrijwilligers van de dorpshuiskamer. We kunnen spreken van een succesvolle koffieactiviteit op de vrijdagochtend. Langzamerhand ontstaat er een vaste kern van bezoekers. De behoefte aan de koffieochtend lijkt er zeker te zijn gezien het aantal bezoekers met een goed gemiddelde van rond de 12 bezoekers (soms 8, soms 16).
We hebben besproken dat we komende zomer gewoon doorgaan met de openstelling vd dorpshuiskamer ook gedurende de vakantie.

Op de koffieochtend komt af en toe een bezoeker langs als bijv.wijkverpleegkundige, kerk, wijkagent, landstede ouderen of er wordt een filmpje gedraaid.
We gaan ons buigen over incidentele andere activiteiten voor ouderen waar we de wensen die aan de koffietafel besproken zijn meenemen.

Rondom de dorpshuuskamer wordt het ook steeds mooier, met dank aan vrijwilligers van de kerk is er inmiddels een mooi pad vanaf de Lage Weide gelegd, zodat de dorpshuuskamer beter bereikbaar is. De grond is glad geharkt en zal er bloemenzaad gezaaid worden. En ook zijn er twee bloembakken in de maak. Al met al zijn we heel blij met de dorpshuuskamer en hun vrijwilligers.
Binnenkort hopen we voor het eerst het terras in gebruik te nemen met meubilair en parasols. Dus kom maar op met het mooie voorjaarsweer.

De expositie van mw Aalbers zal eind april plaatsmaken voor een nieuw Hoonhorst kunsttalent...wie dat is blijft nog even een verrassing. 

« Terug naar nieuws