Indienen zienswijze ten behoeve van vliegroutes

Indienen zienswijze ten behoeve van vliegroutes

Indienen zienswijze ten behoeve van vliegroutes

De ‘mannen en vrouwen’ van de Stichting Hoog Overijssel hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Vele vrijwilligersuren zijn er in gestoken om te voorkomen dat Lelystad Airport open gaat voordat het luchtruim opnieuw is ingedeeld. In de media heeft u kunnen volgen hoe het er nu voor staat. Op dit moment is het van belang dat de inwoners van de regio hun stem laten horen om de zaak die op politiek niveau speelt, kracht bij te zetten.

We zullen samen moeten laten zien dat de stichting Hoog Overijssel en de actiegroepen van de Veluwe, Hattem, Wezep, Zwolle, de kop van Overijssel en Friesland draagvlak hebben in hun regio. Als Plaatselijk Belang  blijven wij onze steun uitspreken voor het opnieuw herindelen van het luchtruim voordat Lelystad Airport opengaat. We hebben de rust in deze regio hoog in het vaandel staan en willen dat graag zo houden. 

We vragen u een zienswijze in te dienen. Dat kan tot 21 februari. Een zienswijze indienen gaat heel eenvoudig en kost hooguit 5 minuten. Op de website www.zienswijzelelystadairport.nl kunt u de zienswijze downloaden en via de button ook makkelijk sturen aan het ministerie.

Heeft u geen tijd om de zienswijze in te dienen? Vul dan via deze link uw gegevens in, dan sturen wij namens u de zienswijze in.  

Laten we gezamenlijk onze stem nogmaals horen voor de regio!

« Terug naar nieuws