Noaber Toafeln in Hoonhorst

Noaber Toafeln in Hoonhorst

Noaber Toafeln in Hoonhorst

UITNODIGING

Doe mee aan het 4e Noaber Toafeln   in Hoonhorst!

 

Datum:   

          

 

Zaterdagavond 9 november 2019

 

 

Tijden:

18.30 uur              vertrek

18.45 uur              voorgerecht

20.00 uur              hoofdgerecht

21.30 uur              nagerecht

vanaf 22.00 uur   koffie met ………. bij het   Anjerpunt Hoonhorst!                      

Concept:          

Je eet als paar op één avond in kleine groepjes op verschillende adressen in het dorp

Wat is het?
Een ‘diner’ met drie gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) aan verschillende tafels, gewoon bij mensen thuis en ieder tweetal kookt èn eet mee.
Elk deelnemend paar heeft de zorg over één gang, krijgt 2 paren te gast en is zelf ook twee keer te gast. De indeling gebeurt door loting. Op eind oktober krijgt je een enveloppe met welke gerecht/gang je moet voorbereiden.
Bij elke gang schuif je dus weer aan bij een gedekte tafel voor een nieuw gezelschap van 6 personen!

Een gezellige en goedkope manier om oude en nieuwe buurtgenoten te ontmoeten en op een andere manier samen te zijn en elkaar beter te leren kennen.

Een initiatief van het Anjerpunt Hoonhorst waar we aan het eind allemaal bij elkaar komen om onder het genot van een kopje koffie en/of wat anders gezamenlijk wat na te praten, recepten uit te wisselen en de avond af te sluiten. 

Wat wordt er van de deelnemers verwacht?
Eén gang voor 6 personen bereid je samen in je eigen huis voor. Hoe je je gang en tafel aankleedt bepaal je helemaal zelf. Het is een verrassing voor de gasten.
Het hoeven geen ingewikkelde en culinaire gerechten te zijn. Alles moet al wel van tevoren klaar gezet en gemaakt worden.

Op de dag zelf is het soms rennen geblazen, want het kan zijn dat je een voorgerecht als gast nuttigt en daarna zelf het hoofdgerecht moet serveren. Het is dan de uitdaging om op tijd thuis te zijn om de laatste hand aan het gerecht te leggen èn de gasten te ontvangen! Dit zorgt wellicht voor hilarische momenten en voldoende gespreksstof. 

Wie kunnen hier aan meedoen?
Alle inwoners van Hoonhorst kunnen meedoen. Je kan je alleen inschrijven als ‘paar’: samen met je partner, vriend of vriendin. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.
Inschrijven vóór 15 oktober bij:  cnkoopman@xs4all.nl 

Opgeven d.m.v. een mail met naam, adres en telefoonnummer.

« Terug naar nieuws