Reanimatiecursus in Hoonhorst

Reanimatiecursus in Hoonhorst

Reanimatiecursus in Hoonhorst

Hulp binnen 6 minuten bij een hartstilstand redt levens. Reanimatie door omstanders verdubbelt de kans op overleving. Schrijf je nu in voor de reanimatiecursus zodat je weet wat je moet doen! In het najaar wordt er bij voldoende belangstelling (10 tot 12 personen) weer een reanimatiecursus gegeven in Hoonhorst.
Woon je in Hoonhorst of het buitengebied van Hoonhorst en ben je 16 jaar of ouder dan kun je je aanmelden. Plaatselijk Belang betaalt de kosten van deze cursus. De cursus bestaat uit 2 avonden van 2 uur waarin je uitleg krijgt en door te oefenen op een pop leer je hoe je moet reanimeren en hoe je daarbij de AED kunt gebruiken. Om hierna je vaardigheden op peil te houden ontvang je vervolgens jaarlijks een uitnodiging voor een herhalingsles.

Wil je leren reanimeren, meld je dan vóór 14 oktober aan via het opgaveformulier op de website www.hoonhorst.nl. De cursus zal worden gegeven op woensdagavond of donderdagavond. Geef in je aanmelding aan welke dag je voorkeur heeft. Zodra er data bekend zijn, ontvang je meer informatie via de mail.

« Terug naar nieuws