5e Jumbo Kamphuis Crossloop op oudejaarsdag

5e Jumbo Kamphuis Crossloop op oudejaarsdag

5e Jumbo Kamphuis Crossloop op oudejaarsdag

Het jaar afsluiten op 31 december in Hoonhorst met een crossloop en een oliebol. Het kan gelukkig weer! De 5e Jumbo Kamphuis Crossloop georganiseerd door VV Hoonhorst staat op het programma. Prachtige routes rond Den Berg en Den Aalshorst met start en finish op het sportpark De Potkamp.

Gratis voor leden van VV Hoonhorst en spelers van VCHW
Leden van de organiserende VV Hoonhorst en spelende leden voor de samenwerking met VV Wijthmen (VCHW) kunnen kosteloos meedoen aan de crossloop. Het inschrijfgeld kan je terug vragen via penningmeester van de voetbalvereniging. Dit doe je eenvoudig door ná deelname een mailtje te sturen naar penningmeester@vvhoonhorst.nl onder vermelding van je naam en de afstand die je gelopen hebt.

Opgeven is eenvoudig en kan nu al
Opgave (en betaling) voor de afstanden kan alléén online via www.mijninschrijvingen.nl. Er is geen na-inschrijving mogelijk. De Jumbo Kamphuis Crossloop is in de winterstop de enigste winterloop in Hoonhorst, maar wel een hele mooie! Een extra motivatie om je op te geven. Vervolgens kun je met een voldaan gevoel de jaarwisseling vieren.
De start is op de onderstaande tijden met de genoemde afstanden (mét een carbidschot):

Aanvangstijd               Afstand                   Inschrijfgeld (leden VV Hoonhorst/spelers VCHW gratis)

  • 10.30 uur        10,4 km                        € 8,-
  • 10.40 uur        1 km (kidsrun)               € 1,-
  • 11.50 uur        2,5 km (jeugdloop)         € 2,-
  • 12.25 uur        5,9 km                           € 8,-

Let op! Inschrijven kan dus alleen online via www.mijninschrijvingen.nl en uiterlijk tot een half uur voor de start van de betreffende afstand. Voor informatie kijk ook op de website van het Sallands Cross Circuit www.sallandscrosscircuit.nl of de website van VV Hoonhorst www.vvhoonhorst.nl

Nieuwjaarsreceptie en voetbalmixtoernooi op 8 januari
Op 8 januari zal het jubileumjaar van VV Hoonhorst starten met een gezellige nieuwjaarsreceptie na afloop van een voetbalmixtoernooi. De snertloop maakt plaats voor een voetbalmixtoernooi. Iedereen is dan in de middag ook van harte welkom in Potstal. Binnenkort komt de informatie op de website van de voetbalvereniging.

« Terug naar nieuws