Bazar in de Potstal 15 en 16 oktober 2022

Bazar in de Potstal 15 en 16 oktober 2022

Bazar in de Potstal 15 en 16 oktober 2022

HOONHORST –  Op 15 & 16 oktober aanstaande is het weer zover! De jaarlijkse bazar, ten bate van de VV Hoonhorst en de TTV Hoonhorst, wederom in de Potstal. Op dit jaarlijkse spektakel zijn, via diverse verlotingen en het Rad van Avontuur, zeer veel mooie prijzen te winnen!

Het prijzenpakket bestaat onder andere uit; een IPad, gereedschap, JBL boxjes, een airfryer, een slowcooker, schroefmachines, een weekendje Texel, prachtig speelgoed, taarten en lekkernijen, diverse waardebonnen o.a.. twv € 50,- shoptegoed bij Jumbo en AH en nog veel meer… Op zaterdag starten we rond de klok van 14.00 uur met een kinderbingo voor alle kinderen ( t/m groep 8 ). Op zondag starten we rond de klok van 15.00 uur. Op zondag komt ook de Snackjacker langs, dus niemand hoeft naar huis om te eten.

Op beide dagen is er een springkussen aanwezig, ( op eigen risico, er is geen toezicht door bazar-medewerkers) Belangrijk om te weten: de loten voor o.a. het rad zijn alleen te koop met cash geld, er kan dus niet gepind worden om loten te kopen. Spaar dus vanaf nu al je kleingeld en geef het uit op de bazar !

Er kan uiteraard nog wel gepind worden om geld op te nemen en om de consumpties in de Potstal te betalen.
Rectificatie : Voor de grote verloting, die op zondag plaatsvindt, zijn er 3600 loten in de omloop ( op de loten staat 3500)

« Terug naar nieuws