Excursie Bosbeheer

Excursie Bosbeheer

Excursie Bosbeheer
Excursie Bosbeheer
Ben jij geïnteresseerd in bossen en bomen en lijkt het je leuk om wat meer te weten te komen over het hoe en wat op het gebied van bosbeheer?
OF ben je het zat om altijd maar thuis te zijn?
De buitenlucht en het bos verwelkomen je graag.
Lekker op loop- en fietsafstand!
Op zaterdag 3 oktober, zaterdag 10 oktober en zaterdag 17 oktober geef ik (bij voldoende opgave) een excursie voor geïnteresseerden uit Hoonhorst en omgeving in het bos bij de Klapvoortweg. We blijven de hele tijd op 1,5 meter afstand en zijn in de frisse lucht.
Inloop is vanaf 13.30 uur, een kopje koffie, thee of ranja voorafgaand aan de wandeling. De excursie start om 14.00 uur en wordt grotendeels afgestemd op vragen van deelnemers. Het vertrekpunt is Klapvoortweg 4. Ik verwacht dat we zo’n 1 tot 1,5 uur aan de wandel zullen zijn. Na afloop staat er nog een verfrissing en/of borrel klaar.
Opgeven kan tot en met de donderdag voorafgaand aan de excursie door te mailen aan roy@bosbalans.nl . Deelname is gratis. Kinderen zijn ook van harte welkom. We zullen op een aantal plekken van de paden afgaan, dus voor kinderwagens en scootmobielen is het minder geschikt.
Het maximum aantal deelnemers is 8 personen.
Indien het, door te weinig deelname of uitzonderlijk slecht weer, niet door kan gaan, krijg je de avond tevoren bericht via telefoon of mail.
Roy Schuurman, www.bosbalans.nl, 06-54693444

« Terug naar nieuws