MaakMeeMaand

MaakMeeMaand

MaakMeeMaand

Beleef maakcultuur & digitale cultuur in de bibliotheek tijdens de MaakMeeMaand in oktober! Oktober 2020 staat in het teken van het beleven en ervaring van onze maakcultuur en digitale cultuur.

Door heel Overijssel worden er in de MaakMeeMaand honderden technologische, innovatieve en creatieve maakactiviteiten aangeboden voor jong en oud.

Provincie Overijssel onderstreept het belang hiervan en ondersteunt de maakactiviteiten tijdens de MaakMeeMaand zodat kennis en verbreding van maakprocessen, nieuwe technieken en technologieën voor iedereen toegankelijk is.

Door heel Overijssel worden er in de MaakMeeMaand honderden technologische, innovatieve en creatieve maakactiviteiten aangeboden voor jong en oud. Cultuurinstellingen, bibliotheken en cultuurhuizen programmeren alleen of samen met amateurverenigingen, welzijnsorganisaties, verenigingen en boekenwinkels een maakactiviteit voor publiek. Daar waar mogelijk wordt aangesloten bij kleinschalige activiteiten die al plaatsvinden, bijvoorbeeld in het kader van de Week van de Eenzaamheid, het Weekend van de Wetenschap of de Kinderboekenweek.

Ook in de Gemeente Dalfsen kun je van 1 t/m 31 oktober allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente.
Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

In Dalfsen kan je bijvoorbeeld actief aan de slag met nieuwe maaktechnieken tijdens de workshop Merge Cube in de Trefkoele+. Of kennismaken met virtuele technologie bij de bibliotheek in Lemelerveld.

Het volledige programma van MaakMeeMaand in de bibliotheek is te vinden via de website www.bibliotheekdalfsen.nl. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op: tetem.nl/maakmeemaand.

Dit programma is mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de Provincie Overijssel en de ondersteuning van Tetem.

« Terug naar nieuws