Schrijf je in voor aandelen of certificaten van de Dorpscoöperatie

Schrijf je in voor aandelen of certificaten van de Dorpscoöperatie

Schrijf je in voor aandelen of certificaten van de Dorpscoöperatie

Schrijf je in voor aandelen of certificaten van de Dorpscoöperatie

Vrijdag 17 en zaterdag 18 december hebben we goede informatie- en informatiebijeenkomsten gehad voor aandelen en certificaten van de Dorpscooperatie Hoonhorst.

Er waren veel geïnteresseerden op beide dagen en al flink wat inschrijvingen. Een prachtige start op weg naar het binnen halen van de financiering die we nodig hebben.

 👉 Maar we zijn er nog niet! We willen nu doorstomen!

Helaas zijn er, gezien de aangescherpte coronaregels, geen informatiebijeenkomsten meer. We hebben daarom voor een alternatieve informatievoorziening gezorgd. Allereerst is er een overzicht gemaakt van alle vragen en antwoorden over ons initiatief en over de manieren waarop je financieel kunt bijdragen. Dit overzicht met vragen en antwoorden is te vinden op de website www.Hoonhorst.nl onder Home. 

👉 Via de mail (info@duurzaamhoonhorst.nl) is een compleet informatie- en inschrijfpakket op te vragen.

Een inschrijfformulier inleveren kan helaas niet per post of mail. Het is namelijk belangrijk dat wij van alle inschrijvers de identiteit controleren. Wil je je inschrijfformulier inleveren, dan kun je deze afgeven bij een van de bestuursleden of denktankleden. Daarnaast kun je bij het Anjerpunt afgeven (open de komende week op werkdagen van 13.30 – 16.30). We zorgen dat daar in de middag altijd iemand is van de denktank.

Op vrijdag 24 december en donderdag 30 december is er nog de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen aan de werkgroep financiering. Ook dat zal bij het Anjerpunt zijn van 13.30 – 16.30 uur (1,5 meter, max 2 bezoekers per keer, corona QR check).

Wil je een persoonlijke afspraak maken om je inschrijving samen in te vullen? Dat kan ook. Je kunt hiervoor contact opnemen met een van de leden van de werkgroep financiering (Andre Hurink – 06 10807919, Guus Diepman – 06 12912835, Harold Verkouw – 06 23102006, Hendrik Jan Lindenhovius – 06 13048891, Evert Jan Hof – 06 51384631). 

 

EN DOE MEE! HEEL HOONHORST KOOPT KAPPERS

« Terug naar nieuws