Start studiekring voor 50+ in Lemelerveld

Start studiekring voor 50+ in Lemelerveld

Start studiekring voor 50+ in Lemelerveld

Wil je als 50-plusser geestelijk actief blijven door kennis en inzichten te delen en uit te wisselen? En wil je nieuwe mensen ontmoeten? Dan is een studiekring misschien iets voor jou.

Omschrijving

Een studiekring is een vaste groep van tien tot vijftien mensen die één keer in de twee weken bij elkaar komt om zich te verdiepen in interessante thema's. De bijeenkomst duurt twee uur en bevat een 'rondje actualiteiten', er wordt een onderwerp gepresenteerd en er is ruimte voor het delen van inzichten. Het onderwerp wordt door één van de leden van de studiekring voorbereid en gepresenteerd. De keuze van het onderwerp is vrij. Vaak heeft het onderwerp betrekking op eigen hobby's en interesses, of opgedane kennis en ervaring.

Voor wie?

Een studiekring is bedoeld voor mensen die samen nieuwe onderwerpen willen ontdekken, het leuk vinden zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis en meningen willen uitwisselen. Meedoen in een studiekring is voor veel 50-plussers een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en actief en betrokken te blijven.

Meer informatie en aanmelden

Belangstelling? Kom naar de informatiebijeenkomst op 9 september om 19.30 uur in de Mozaïek, Kroonplein 58, Lemelerveld. Je kunt je aanmelden voor de informatiebijeenkomst via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten, voor vragen kun je bellen of mailen met Meindert de Jong, tel: 06 53801375, mail: jong.div@gmail.com Meer informatie over studiekringen is te vinden op www.studiekringen50plus.nl

« Terug naar nieuws